Nya färger.

Nu är jag jättesugen på att köpa in nya färger till hösten.
Luxio har kommit ut med 12 nya nyanser, härligt...:-)
Vilka gillar Ni??
Spana förresten in våran nya fina hemsida, snart firar vi 1 år!!

Höst.

Hösten är påväg och jag njuter!!
Älskar den årstiden med allt vad den har med sig.
Fina färger, mörka mysiga kvällar, tjocka tröjor, tända ljus och HÖSTNAGLAR!!
Idag har tre av mina kunder valt just det, och det är riktigt kul.
Här är ett exempel från dagen...

Mörklila tippar med guld/aprikost glitter.
Snyggt!!

Hör av er om Ni också är sugna på fräscha naglar.
Jag finns på Salong Håravenyn på Drottninggatan (bredvid Harrys).
011-10 50 50
0739-645994

Välkomna!!

Vi hade en härlig dag på High Chaparall ig...

imag0937-1 (MMS)

Vi hade en härlig dag på High Chaparall igår!! Vädret var på våran sida hela tiden, det var soligt, varmt och skönt..:-) Shower, tågresa, tjurridning, cowboys och indianer var lite av det vi fick uppleva!! Jag kan verkligen rekommendera att åka dit!! Idag är sista lediga dagen innan skolan/jobbet drar igång!! Theo väckte mig inatt, snorig och hostig, och jag själv gick och la mig hängig och med ont i halsen...:-( Det får bli en lugn dag idag..

..så bränner vi av med dom sista semesterd...

imag0826-1 (MMS)

..så bränner vi av med dom sista semesterdagarna för den här sommaren. Det har varit en underbar semester, jag är väldigt nöjd!! Vi har varit iväg på massor med roliga saker, samtidigt som vi har fått det så fint här hemma...härligt..:-) Nu är jag sugen på att kicka igång hösten, med allt vad det innebär. Två förväntansfulla skolpojkar har jag här, och idag ska vi åka in till stan och se om vi kan hitta några fina kläder och skor till skolstarten på måndag. Ikväll tror jag vi besöker RixFM-festivalen, det skulle vara superkul att låta Lucas och Theo få se sina idoler på scenen...:-) Morgondagen har jag mina funderingar över, hmmm....vi får se vad det blir av det..:-) Lördag drar vi iväg på en liten tripp och söndag är nog förberedelsernas dag. Jaa, jag tror nog jag får dom här dagarna att gå. På återseende...:-)

Idag är det bara jag och minsta pojken här...

imag0799-1 (MMS)

Idag är det bara jag och minsta pojken här hemma, mysigt...<3 Ikväll väntas det dock bli fullt hus. Kimmen tar med sig Lucas hem efter jobbet och strax därefter kommer syster och hennes två <3:an som ska sova över här...:-) Lugnet före stormen, hihi...!!

Idag har mamma, jag och pojkarna haft en u...

imag0772-2-1 (MMS)

Idag har mamma, jag och pojkarna haft en utflyktsdag!! Gamla Linköping och "Fenomenmagasinet" blev vårat första mål. Jätteroligt att få upptäcka allt spännande därinne, vissa saker kommer jag så väl ihåg från när jag själv var liten. Efter lite strosande i den vackra miljön avslutade vi Gamla Linköping med ett besök i "Cloettabutiken", och där gick vi ju inte ifrån tomhänta...hmm...;-/ På hemvägen letade vi oss fram till "Brådtom" sluss. Där tog vi en fika i solen utanför det lilla mysiga caféet. Efter det tog vi slingriga grusvägar och härlig landsväg hem, mätta och trötta. Lucas fick sova över hos mormor och morfar, och Theo och jag drog oss hemåt. Det har varit en strålande fin dag!! Tack bästa mamma för sällskapet..<3

Åh, vilken dag!! Underbara semester!! I m...

img_20120802_182 (MMS)

Åh, vilken dag!! Underbara semester!! I morse åkte vi till Skänninge marknad. Strosade omkring i det sköna vädret och åt o åt o åt...godisremmar, munkar, langos, saltgurka. Jag har lite att jobba bort sen kan jag lova, men det får bli ett senare problem...hihi!! Efter det åkte vi till Linköping och handlade div grejer vi behövde till uterummet. Efter det var vi bjudna hem till våra vänner på grillat. Pojkarna lekte ute på gården med massor med andra barn, och vi satt bara och njöt av allting...<3 Nu ska jag sova, för imorgonbitti är det fiske som står på schemat!! Engångsgrill, korv och korvbröd är inhandlat, nu håller jag tummen för att det blir riktigt fint väder...:-) Sov gott!!