Panerad fisk med potatis och remouladsås.

Det här kan vara favoriten hos samtliga här hemma.
Alla äter med god aptit, precis som det ska va...;-)

1.
Börja med att panera fisken.

Vänd filéerna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sedan i kryddat ströbröd (salt, vitpeppar och citronpeppar).

2.

Lägg dom färdigpanerade filéerna i en smord ugnsform.
Ringla över lite smör och ställ in i ugnen ca 20-30 minuter i ca 200-210 grader (varmluft).

3.

Hacka lagom mängd picklesgrönsaker och inlagd gurka.


Blanda ihop det med gräddfil och en liten aning salt.
Låt såsen stå och "dra sig" en stund i kylen medans fisken blir klar.

Servera ihop med potatis och rårivna morötter.


Mums!!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ser supergott ut. Tycker det är jättebra med dina middagsförslag och hur man går ska göra.



Kram mamma

2010-09-30 @ 07:40:09
Postat av: Hanna

ser jätte gott ut... kul med lite tips när man själv har torka...vad är det för fisk?

2010-09-30 @ 12:26:43
URL: http://hannasblogg82.blogspot.com/
Postat av: Marie

Hanna: Jaa, lite tips och idéer sitter aldrig fel..;-)

Jag kommer inte ihåg vad fisken hette, det var något "skumt" namn, men det funkar med vilken vit fiskfilé som helst.

Lycka till!!

2010-09-30 @ 20:19:35
URL: http://sabos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0