Panerad fisk med potatis och remouladsås.
Det här kan vara favoriten hos samtliga här hemma.
Alla äter med god aptit, precis som det ska va...;-)
1.
Börja med att panera fisken.
Vänd filéerna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sedan i kryddat ströbröd (salt, vitpeppar och citronpeppar).
2.
Lägg dom färdigpanerade filéerna i en smord ugnsform.
Ringla över lite smör och ställ in i ugnen ca 20-30 minuter i ca 200-210 grader (varmluft).
3.
Hacka lagom mängd picklesgrönsaker och inlagd gurka.
Blanda ihop det med gräddfil och en liten aning salt.
Låt såsen stå och "dra sig" en stund i kylen medans fisken blir klar.
Servera ihop med potatis och rårivna morötter.
Mums!!
♥
Alla äter med god aptit, precis som det ska va...;-)
1.
Börja med att panera fisken.
Vänd filéerna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och sedan i kryddat ströbröd (salt, vitpeppar och citronpeppar).
2.
Lägg dom färdigpanerade filéerna i en smord ugnsform.
Ringla över lite smör och ställ in i ugnen ca 20-30 minuter i ca 200-210 grader (varmluft).
3.
Hacka lagom mängd picklesgrönsaker och inlagd gurka.
Blanda ihop det med gräddfil och en liten aning salt.
Låt såsen stå och "dra sig" en stund i kylen medans fisken blir klar.
Servera ihop med potatis och rårivna morötter.
Mums!!
♥
Kommentarer
Postat av: Mamma
Ser supergott ut. Tycker det är jättebra med dina middagsförslag och hur man går ska göra.
Kram mamma
Postat av: Hanna
ser jätte gott ut... kul med lite tips när man själv har torka...vad är det för fisk?
Postat av: Marie
Hanna: Jaa, lite tips och idéer sitter aldrig fel..;-)
Jag kommer inte ihåg vad fisken hette, det var något "skumt" namn, men det funkar med vilken vit fiskfilé som helst.
Lycka till!!
Trackback